Alla inlägg den 22 juni 2015

Av edvardssonsresor - 22 juni 2015 02:16

...en kördag, från Kalispell i norra Montana till Canmore utanför Banff i södra Alberta i Kanada. Större delen av resan upp gick på innerstate HW 93. Idag har vi inte tagit mer än sju bilder hittills varav tre är på vårt rum. Ett par ser ni nedanför.

Från att komma från ett inte så fräscht boende till detta är ju underbart :-), A bear and bison heter det. Ett B&B i utkanten av samhället och vi är också framme i någorlunda tid, vilket inte hör till vanligheterna då vi många gånger missbedömmer avstånd på vår härliga vägatlas och inte räknar in eventualiteter som roadwork ahead. Det vi inte heller räknar in är att vi i stort sett alltid håller hastigheterna eftersom Jonny inte tror att polisen i USA är lika medgörlig aom polisen på Island som nöjde sig med att skriva ut böter ??

Nu kommer vi att spendera några dagar i de fyra nationalparkerna Jasper, Banff, Yoho och en till som jag inte kommer ihåg vad den heter, något på K i alla fall. Därefter kör vi söderut mot Vancouver och ut på Vancouver Island där vi tillbringar de sista nätterna innan hemfärd som ju närmar sig. Rätt skönt men också lite tråkigt att denna långa resa som vi planerat för ett tag faktiskt snart ör något som ligger bakom oss. Men det finns ju andra resor som väntar :-)

Ha det så fint alla där hemma ?

De verkar ha annan och bättre mat i Kanada, tack och lov för det :-)

Har ju också sett tvår svartbjörnar idag när vi passerade dem på HW 93. Lyckades dock bara fånga en på bild bakom viltstängslet.

Vårt fina rum

Med bubbelbad i sovrummet :-)

Och vår utsikt. Flera ställen här som påminner om alperna, bergen men framför allt husen. Det gärna som om vi befinner oss i ett guesthouse i Österrike :-). Vårt heter iofs Beer and bison men flera andra har hetat typ Alpen, Tyrolen mm.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards