Alla inlägg den 12 juni 2015

Av edvardssonsresor - 12 juni 2015 16:58

...har vi konstaterat att vi inte är 20 år längre och inte 30 heller för den delen ?. Vi anlände till nöjesparken Six Flags Magic Mountains vi dd 10:30 och såg alla berg och dalbanorna utifrån. Jisses alltså vilka banor ?. Och så mycket folk! Vi började med att åka en som gick i kategorin moderate med en loop i och som man satt i vagnar som vanligt. Jätterolig ?. Efter att vi ätit började vi vandringen runt parken och konstaterade att det nog inte var så många fler vi vågade åka. Det var ju inte bara loopar utan man satt i vagnar utan golv, man skulle stå i någon, i någon satt man utanför rälsen, någon där snurrade vagnarna samtidigt och i någon hängde man på magen ?. Ett par till var åkbara för oss men med över en timmes kö i varje så fick det bli samma bana en gång till innan vi åkte vidare mot hotellet.

Den resan blev en aaaaaaaning längre än vi tänkt oss. Kartläsaren hade inte tänkt på att HW 1 genom Los Angeles skulle vara kantad av trafikljus och innehålla trafikstockning. Vi fick i alla fall se Malibu och Santa Monica innan vi vid Playa del Ray tog Manchester Avenue upp till HW 405 som även den bjöd på köer inledningsvis ?. Köer på 6-filig motorväg.... Så mycket bilar som det finns här finns det nog inte någon annanstans. De har till och med en egen fil på motorvägen för "carpools", dvs de bilar som är två eller fler i bilen får använda den ?, fil nr 6. Väg 73 och Laguna Canyon Road ledde oss till slut fram till målet, Laguna Beach.

Sen middag som vanligt och sushi som vanligt ?. Sen var det godnatt ?

I väntan på chicken wings ?

Där hänger man på magen under rälsen ?

Lite svalka behövdes emellanåt

Så var vi på väg mot Ventura på väg 126 och sen ut på HW 1 south. Och innan vi hittade HW 1 hade vi frågat 4 personer om vägen då vi svängde av lite för tidigt. Till slut skrev en vänlig polis ned vägnamnen som skulle leda oss rätt på en lapp till oss ?

På väg in i Malibu

Stranden i Santa Monica

LA och trafikstockning på HW 1

Även när det var grönt fick vi ibland stå still för att andra hade rött ?

Carpool fil på HW 405

Till slut började det flyta ?

Mitt konstverk till middag ?

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards